Interiør er viktig for boligsalg

Dersom du skal selge boligen din, er interiør meget viktig. Det er et velkjent fenomen at en flott innredet bolig vil øke verdien, selv om møblene ikke skulle komme med på kjøpet.

Nettopp derfor er det å style bolig før visning et triks alle meglere benytter seg av. Enkelte leier inn møbler kun for visningen, mens andre investerer i boligstylister.

I denne artikkelen skal vi gå gjennom noen av de beste tipsene for å fremme interiøret i boligannonsen og på visning.

En god boligstylist kan være verdt pengene

Boligstyling er en trend som har tatt av de siste årene. Nordmenn er det folket i verden som bruker mest på interiør, og mange kroner går alene til personer som driver med interiørtips som yrke.

Vi vet at gode atmosfærer selger bra. Nettopp derfor er det så viktig med et innbydende hjem i boligannonsen din. Klarer du å få kjøper til å føle seg hjemme, er sjansene store for at de legger inn bud.

Dette gjelder selvfølgelig også for visningen. Her må kjøper tenke at så fint kan de få det også i dette hjemmet. Lyse, varme, og moderne omgivelser vil hjelpe deg med å øke verdien av boligen.

En god boligstylist koster dessuten ikke særlig mye. Inkluderer en honorar og kostnad til møbler, dekor og lignende, kan du utrette mye for noen tusenlapper. Til sammenligning kan boligens verdi øke med flere titalls tusen.

Gode fotografer får frem det beste i boligen

Godt interiør er en ting, men dette må også presenteres til kjøper. Det er her gode fotografer er meget viktige å ha på teamet sitt. Alle eiendomsmeglere investerer i en god boligfotograf.

For å sikre et best mulig bilde av ditt interiør, pleier profesjonelle fotografer å ha med seg mye utstyr. Det viktigste for mange er lyset, og derfor ser de fleste boligannonser ekstremt lyse ut.

Om du skal ta bilder til utleie for eksempel, og ikke har profesjonelt utstyr, anbefaler vi å ta bilder på en solfylt dag med alle lysene på i boligen. Dette vil etterlate kjøper i en positiv sinnsstemning.

Bør du leie inn møbler til visning?

Å leie inn møbler til visning kan føles unaturlig. Allikevel har flere gjort bedrift på denne ideen. Det er nemlig rimelig å leie inn fine møbler, og det å ha et møblert hus eller en leilighet, øker verdien mye.

Bare det å bytte ut den gamle sofaen din med en moderne treseter fra Skeidar, kan potensielt legge på noen titalls tusen i verdi. Det er utrolig hva slike små endringer gjør med sinnsstemningen til kjøperen.

Andre møbler kan selvfølgelig også leies inn og gi et inntrykk av hvordan kjøper potensielt kan få det. Dette er gjerne et godt tips dersom du og din familie kun har gamle møbler å fylle rommet med.

Motta hjelp til interiør

Dersom du leter etter gode tips til interiør før boligsalg, bistår vi deg gjerne. Vi kan komme med flere ideer til hvordan din spesifikke bolig kan markedsføres bedre med tanke på interiøret.

Skaper du en god atmosfære, skaper du ofte mer interesse for boligen. Det er mye penger å tjene på disse små investeringene!

Legg igjen en kommentar

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124