Kjellerstue tips

Få en lun og koselig kjellerstue

Å innrede kjelleren så den er stilig og brukervennlig, kan være en utfordring. Kanskje du ønsker å få mer plass i boligen din, men vet ikke helt hvor du skal starte. Eller kanskje du allerede har en kjellerstue du vil fornye. Om du starter helt fra bunnen av, med en tom kjellerstue, har du mange muligheter.

Det trenger ikke å bli kostbart, å innrede et nytt rom. Om du ikke har høyt budsjett, kan du kan få tak i flotte møbler gratis på nett. Folk gir ofte bort de lekreste designmøbler, mot henting. Det er en liten pris å betale for å få noe du vanligvis ville betalt tusenvis av kroner for. Du kan enkelt leie en større bil for en dag, og møblene er snart i hus.

Om du vil at kjellerrommet skal være et sted hvor gode tv-programmer kan nytes, er det viktig å tenke på at lyd og bilde har god kvalitet. Et surround-anlegg sørger for at du virkelig får en fullverdig opplevelse av det du ser på. En god film mister ofte mye av kvaliteten, om bildekvalitet eller lydopplevelsen er dårlig. Bare tenk på om du hadde sett Eliteserien 2019 uten bra nok lyd, og stor nok skjerm. Det hadde nok ikke blitt helt det samme.

Velg budsjett

Om du har et høyere budsjett når det kommer til innredning, finnes det en mange hotte lavrandører. Prisnivået er svært variert, og her er det kun opp til deg selv, hvor mye du vil koste på det nye rommet. Det kan være greit å velge ut hvilke fargetoner du vil rommet skal gå i. Når du ser gjennom leverandører på nett, eller leser i boligkataloger, har du da et bedre bilde av hva du ser etter.

En god sofa er et must. Eventuelt kan du også sette inn en skikkelig godstol eller to. Pass på at fargene matcher. Selv om dette er et rom for kos, underholdning og avslapning, kan det samtidig være stilrent. Behagelige puter i de rette fargene, øker også komforten betraktelig. Om dere har små barn, kan det være greit å forsikre seg om at putetrekkene kan tas av og vaskes.

En lun følelse

Om det er gulvkaldt kan dere vurdere å få inn et gulvteppe. Dette gir mer varme til rommet, og gjør at både store og små unngår kalde tær. Koselige bilder på veggene, bidrar også til atmosfæren. Bare pass på at disse ikke er for støyende, og i for sterke farger.

Et solid sofabord som tåler en støyt, er definitivt en god ide. Pass på at det kan settes kopper og glass på bordet, uten å risikere at ringer fra glassene kan ødelegge overflaten. Dette gjelder spesielt om du har barn i hus. De glemmer fort å bruke kuvet-brikkene du har lagt klar.

Bordet kan også komme til å bli brukt som fotstøtte, når fotballen nytes på sitt beste. Sørg derfor for at bordet er solid, og tåler litt vekt. Om du har møbler som tåler bruk, og samtidig ser bra ut som en helhet, slipper du mye stress og mas i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124