Vintage Interiør

Vintage interiør 

Vintage interiør refererer til bruken av tidligere interiørdesignstiler for å dekorere eller renovere et interiørrom. Vintage interiør er ganske populært blant visse deler av samfunnet. 

Det er faktisk mange mennesker som er interessert i å anvende mer tradisjonelle og vintage interiørdesign og teknikker som en måte å presse tilbake på postmoderne designskoler. 

Noe av det interessante med vintage interiørdesign er at det er så mange forskjellige vintage interiørstiler som du kan velge mellom. Dette er takket være den rike historien til interiørdesign som spenner over tusenvis av år før i dag. 

På grunn av denne rike historien har de som er interessert i vintage interiørdesign, mange stiler som de kan velge å etterligne. Her er noen av de mest kjente vintage interiørstiler. 

Ceiling, Dome, Glass, Stained Glass

Gresk-romersk vintage interiør 

Mange mennesker er interessert i å innlemme Graeco-Roman vintage interiørpåvirkning i hjemmene sine så mye som mulig. Dette er også kjent som den klassiske epoken for interiørdesign. 

En av de viktigste egenskapene til klassisk vintage-interiør er tilstedeværelsen av vakkert designet søyler. En annen nøkkelfunksjon er et mer åpent interiør som blir utsatt for elementene. 

Det indre rommet er ikke fullstendig forseglet utenfra. Dette kan være et problem i kaldere land hvor interiørrom må tettes forberedelse for vinteren. 

Mange mennesker kommer seg rundt dette ved å innlemme klassiske vintage interiørfunksjoner i midten av huset slik at utsiden fremdeles kan tettes uten å måtte eliminere all klassisk påvirkning. 

Temple, Statues, Roman, Ancient, Greek

Gotisk vintage interiør 

Et annet populært alternativ for vintage interiør er fra den gotiske epoken. Denne designen løser vanligvis problemet med inneslutning fordi det vanligvis stenger det indre miljøet ganske bra. 

Gotisk årgangsinteriør involverer vanligvis flygende festninger og høyt hvelvet himling. I utgangspunktet er det noe som ser ut som en middelaldersk katedral. Stone er det viktigste materialet som brukes i konstruksjonen av disse områdene. 

Noen mennesker blir trukket til denne stilen med interiørdesign på grunn av de monotone fargene som vanligvis er involvert. Men for de som foretrekker et mer variert fargevalg, er det mange andre vintage interiørstiler å velge mellom. 

Cathedral, Church, Dom, Religion

Renaissance Vintage Interior 

Renaissance vintage interiørstil presenterer et mye mer fargerikt alternativ til den gotiske stilen. Mange mennesker blir trukket til denne stilen på grunn av den mer åpne og livlige følelsen den gir. 

Renaissance vintage interiør bruker vanligvis mye stein også. Den viktigste forskjellen er i malerplanen. Fargeskjemaet i interiør fra renessansen er mye mer levende og variert sammenlignet med den gotiske stilen til årgangsinteriør. 

Avhengig av hva dine preferanser er, kan du synes renessansestilen er mer attraktiv. Andre foretrekker noe ikke så langt tilbake i historien. 

Architecture, Trevi Fountain, Art

Barokk vintage interiør 

Den barokke interiørdesignen er en meget overdådig metode for innredning. Barokkperioden var kjent for de rike og ekstravagante designene som fremdeles kan finnes i mange bygninger i dag. 

Både det ytre og det indre av bygninger i barokk stil er utført med mange detaljer og målbevisst dyre materialer. En stor fordel med barokkens vintage interiørstil er at den vanligvis krever en forseglet innvendig plass, som er perfekt for kaldere vintre. 

Til syvende og sist, hva som fungerer best for deg, avhenger i stor grad av din personlige smak så vel som budsjettet ditt. 

Legg igjen en kommentar

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124